Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Çivril Belediye Başkanlığı .

Sosyal Medya Açık Rıza Onay Formu

Çivril Belediyesi tarafından, Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı, etkinlik, festival faaliyetleri sırasında ilgili kişilere ait fotoğraf ve video çekilmektedir. Kişisel Verilerin korunması ile ilgili detaylı aydınlatma metni Çivril Belediyesi’ne ait internet sitesinde kvkk.civril.bel.tr  yer almaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, işlendiği belirtilen bana ait görsel ve işitsel kişisel verilerin (fotoğraf ve video); Basın-Yayın, belediye hizmetleri tanıtımı faaliyetleri kapsamında düzenlenen faaliyet/etkinliklerin kamuoyu ile paylaşımı, tanıtımı ve bilgilendirme amacıyla Çivril Belediyesi resmî internet siteleri ile sosyal medya hesaplarında paylaşılmasına;

Onay veriyorum.                                                                Onay vermiyorum.

Adı-Soyadı      :                                                                                        Adı-Soyadı       :

Tarih                  :                                                                                             Tarih                  :

İmza                    :                                                                                             İmza                    :